Shopping Cart

Schimb sau retur

Politica de schimb sau retur a produselor achiziționate pe saitul Cartea MEA

Saitul Cartea MEA are grijă de clienți săi și de faptul ca cumpărăturile făcute la noi să corespundă în totalitate cu cerințele dvs.

Astfel, fiecare cumparator poate beneficia de dreptul său deplin privind returnarea bunurilor achiziționate în magazinele noastre, în 14 zile, dacă acestea prezintă unele defecte de tipar.

Unele achiziții nu fac parte din categoria produselor cu “drept de restituire”. Din acest motiv, este necesar să luați cunoștință din timp cu condițiile specifice ale fiecărui produs achiziționat. Noi vă garantăm că acest serviciu respectă în totalitate prevederile Legii Nr.105 din 13.03.2003, privind protecția consumatorului.

Condițiile de schimb sau restituire a unui bun achiziționat pe saitul Cartea MEA:

Este posibil schimbul sau restituirea bunului într-un termen de cel mult 14 zile calendaristice din momentul livrării sau ridicării achiziției (din magazine), fie că sunteți persoană fizică sau juridică. Persoanele care au cumpărat produsul cu vaucer, pot beneficia doar de înlocuirea acestuia, fără posibilitatea restituirii contravalorii. Pentru a intra în vigoare, actul (formularul) de retur trebuie îndeplinit în cel târziu a 14-a zi calendaristică din ziua primirii produsului.

Pentru a putea fi returnat, bunul trebuie să fie in starea primara, cum l-ați primit. Dacă bunurile au suferit intervenții de către persoane, sau prezintă deteriorări fizice: zgârieturi, lovituri mecanice, accidente electrice, semne de uzură, acestea nu pot fi returnate sau schimbate.

Produsul poate fi înlocuit sau restituit doar în ambalajul original, cu toate accesoriile cu care a venit în set și alte documente importante. Dacă ați procurat mai multe bunuri din aceeași categorie, se accepta schimbarea sau returnarea acestora, doar dacă a fost desigilat un singur produs.

Înainte de a schimba sau sau returna bunurile asigurați-vă că:

  • Întrunesc condițiile de înlocuire / returnare menționate;
  • Nu sunt murdare, iscalite, desenate, și poate fi readus la starea inițială;

IMPORTANT!

În cazul RETURULUI, compania Cartea MEA va opri 0% din costul achiziției, astfel clientul va primi 100% din valoare bunului achitat.

În cazul SCHIMBULUI, se permite alegerea unui bun similar sau mai scump, cu achitarea diferenței prețului.

Orice operatiune de schimb sau retur, este urmat de o livrare contra plata, conform termenilor de licrare de pe saitul Cartea MEA.